Міжнародний кінофестиваль для дітей та молоді Smile – молодий, але вже уподобаний глядачами

Ми ж казали, що будемо знайомити вас із фестивалями, які надають дітям майданчик, аби представити свої фільми широкій аудиторії. Сьогодні рухаємось на схід від України. В Індію.

SIFFCY або Міжнародний кінофестиваль для дітей та молоді Smile – молодий, але вже уподобаний як глядачами, так й професійним загалом. Фестиваль відбувається у Нью-Делі протягом тижня та запрошує усіх охочих до відомого комплексу Sirifort Auditorium. Його глядацька аудиторія сягає 30 тисяч осіб й це не враховуючи іноземних гостей, членів журі та фахівців галузі. Погодьтеся, SIFFCY вартий вашої уваги.

Take One – окрема номінація фестивалю для фільмів, зроблених дітьми. «Діти мають унікальний погляд на світ, бо їх зір ще не затьмарений жодними упередженими думками та концепціями», – вважають організатори заходу.

До речі, справи не завершуються лише Нью-Делі. Після офіційного закриття фестивалю він вирушає до малих та міст та населених пунктів по усій Індії.

‼️Перший дедлайн, аби подати роботу, спливає 31 грудня 2022 року. Та якщо не встигаєте завершити свій фільм або ще потрібно зробити субтитри англійською мовою, на такий випадок фестиваль має так званий «пізній дедлайн» (після якого вже ніхто не прийме вашу роботу на фестиваль) – це 1️⃣5️⃣ березня 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ року. Часу ще більш ніж достатньо.

SIFFCY не збирає у дитячий номінації ніяких організаційних внесків чи коштів за участь. Це ще один значний плюс від наших друзів.

Детальніше дізнатись про фестиваль та подати заявку можна як завжди на порталі FilmFreeWay https://filmfreeway.com/siffcy

Уперед, наші юні митці! Українське кіно варте, щоб його бачили у світі!

Міжнародний кінофестиваль для дітей та молоді Smile – молодий, але вже уподобаний глядачами