Фестиваль КІНОЛЮБ підтримуємо Україну

Ми з вами живемо у нелегкі часи. Та ми знаємо, що ви не кидаєте свою улюблено справу та продовжуєте знімати фільми . А отже є потреба показати їх глядачеві. Звичайно, їх вже побачили ваші рідні, ваш керівник студії та друзі. Нумо розширювати аудиторію. Бо ми знаємо, ви зробили бомбезне кіно.

Тож поїхали знайомитися із кінофестивалями, де можна не тільки переглянути фільми для дітей, а й вивести на великий екран (у всіх сенсах) кіно, зроблене вами – юними, молодими фільммейкерами.

Для першого знайомства ми підібрали файний фестиваль наших сусідів-поляків — Міжнародний фестиваль кіно для дітей та юнацтва КІНОЛЮБ. Фестиваль проходитиме у червні наступного року.

Фестиваль розрахований на глядацьку аудиторію від 4 до 18 років, що мешкають у Південній Польщі. Якщо ваш фільм потрапить до конкурсної програми, на вас очікує близько 10 тисяч прихильних глядачів.

А коли ви матимете вільний від роздавання автографів час, на вас чекатимуть майстер-класи, зустрічі із режисерами та селебріті тощо.

До речі, для ваших керівників під час фестивалю працюватиме індустріальна секція.

До чого це ми? А до того, що не гайте часу й подавайтеся на фестиваль! Зробити це можна тут: https://filmfreeway.com/KinolubFilmFest

Фестиваль не збирає організаційних внесків чи плати за участь.

Дедлайн: 20 січня 2023 року.

Пам’ятайте: ваш фільм має мати англійський або польський дубляж чи субтитри (як кому зручніше).

А ще фестиваль КІНОЛЮБ підтримуємо Україну, а тому створив спеціальну кінотеку з казок для діточок України. Доступ до кінотеки можна отримати безкоштовно.

Кінотека складається з 15 короткометражних фільмів без діалогів для дітей 2-6 років. Загальна тривалість 81 хв. Якщо зацікавлені, пишіть на festiwal@kinolub.pl.

Фестиваль КІНОЛЮБ підтримуємо Україну